Welke route kies jij?

‘Er zijn vele wegen die naar Rome leiden.’ Volgens de Dikke Van Dale betekent dit spreekwoord: er zijn veel manieren om je doel te bereiken. Dat is op het National Safety at Work Event (NSWE) 2020 niet anders. Natuurlijk streven we allemaal naar hetzelfde doel: veiligheid en gezondheid op het werk. Hoe we dat doen en welke weg we daarvoor nemen, hangt sterk af van bijvoorbeeld onze achtergrond, functie en persoonlijke interesses. Om je alvast op weg te helpen en ervoor te zorgen dat je niets mist, introduceert het NSWE vier routes.

Het NSWE is meer dan alleen een beurs waar fabrikanten hun laatste producten tonen. Op het NSWE wordt ook aandacht geschonken aan specifiekere thema's zoals wet- en regelgeving.

Om jou op weg te helpen zijn er daarom vier routes samengesteld:

  • Route Donkergroen: 'Recht op veiligheid'
  • Route Blauw: 'Veiligheids(r)evolutie
  • Route Lichtgroen: 'Klaar voor de (digitale) toekomst'
  • Route Rood-Geel: 'Jouw veiligheidsreis'

Je kan je van tevoren aanmelden voor een Flight Tour om samen een route te volgen maar de routes staan ook aangeduid op het NSWE zelf. De Vlamboog stand komt voorbij in routes donkergroen, lichtgroen en rood-geel dus grote kans dat je ons tegen komt. Meer informatie over deze routes is te vinden op de NSWE site.

Wat is 'Your Journey To Safety?'

terug