NIEUWS   > 

KOM LANGS OP DE WELDING WEEK ANTWERPEN OF OP METAVAK GORINCHEM

  


Welding Week Antwerpen : Dinsdag 20 tot en met Donderdag 22 Oktober, Vlamboog stand B4040.
Dinsdag en Donderdag van 10:00 - 17:00 & Woensdag van 10:00 tot 20:00 uur.
Metavak Gorinchem : Dinsdag 27 tot en met Donderdag 29 Oktober, Vlamboog stand 207. 
Elke dag van 13:00 tot 21:00 uur.


Bezoekt u ons op een van deze 2 beurzen, dan brengen wij u graag op de hoogte van de meest recente versterkingen van het Vlamboog assortiment. U krijgt niet alleen informatie... u kunt de producten ook zelf ervaren!

* RSG Respiratory : het bewijs dat een goede kwaliteit ademhalingsbescherming u niet uw hele budget hoeft te kosten!  Maak kennis met de persluchtunits, de half- en volgelaatsschermen en de wegwerpmondkapjes van deze in ademhalingsbescherming gespecialiseerde fabrikant die al vele jaren internationaal actief is en nu ook de Nederlandse markt betreedt. Niet alleen interessant voor de lasser... ook voor vele andere werkzaamheden. Met RSG bieden wij wederverkopers een mogelijkheid om de eindgebruiker, in combinatie met onze Moldex-producten, een complete en kwalitatief hoogwaardige keuze te bieden op het gebied van ademhalingsbescherming.
  
* Pipeline Tools : De Vlamboog is voortgekomen uit de scheepsbouw. Sinds jaar en dag belevert De Vlamboog dan ook offshore-klanten in de scheeps- en platformbouw, alwaar het lassen van pijpen een vrijwel dagelijkse bezigheid is. Niet alleen kan De Vlamboog bijna alle denkbare PBM's leveren voor gehoorbescherming, hoofdbescherming, ademhalingsbescherming en bijvoorbeeld hand- en voetbescherming... óók levert De Vlamboog naast de gebruikelijke lasaccessoires o.a. pijpstelklemmen,binnenbranders, pijplijn-lastenten, lasnippels en pipe-supports. Zowel voor onshore alswel voor offshore pijpenleggers kunnen wij veel betekenen. Wij bespreken het graag met u op deze beurzen.

* Optrel introducties : de innovatieve prestaties van deze lashelmenfabrikant zijn ongeëvenaard. Binnen 2 jaar heeft het oude optrel zich ontpopt tot 's werelds meest innovatieve lashelmen- en PAPR-fabrikant en zijn er voor de laswereld geheel nieuwe normen gesteld. Volwaardige lashelmen die als comfortabele laspetten gedragen worden, PAPR verse-lucht-lashelmsystemen met én de beste prestaties én de kortste terugverdientijd, 's werelds eerste volautomatische lashelm (alle conventionele ADF-lashelmen zijn in principe slechts semi-automatische helmen die door de lasser continu bijgesteld moeten worden) en nu ook een kwaliteitshelm die de lasser in de neutrale (slijp-) stand een extreem veel beter zicht geeft op zijn/haar werkstuk... ervaar het zelf op onze stand!

* Bymat lasnaadreinigings- en signeermachines zijn al enige tijd een zeer gewaardeerd deel van ons assortiment.
Heeft u de Bymat-reinigers/etsers  toch nog nooit in de praktijk hun werk zien doen? Ervaar het op onze stand en signeer eventueel zelf uw naam of logo op RVS.


Genoeg te vertellen en, veel belangrijker,  genoeg te ervaren... wij zien  uit naar uw komst op een van deze beurzen!

 

OP DE METAVAK IN GORINCHEM (niet in Antwerpen) KUN U DE OPTREL VEGAVIEW ZELF ERVAREN!
KOM BIJ ONS LANGS EN ERVAAR WAT DIT VOOR DE LASSER BETEKENT OP METAVAK STAND NR 207.

NOOIT EERDER ZAG U EEN LASHELM MET EEN NEUTRALE STAND (SLIJPSTAND) IN KLEUR 2.5.
DEZE AUTOMATISCHE LASHELM GEEFT IN DE NEUTRALE STAND EEN VELE MALEN BETER ZICHT DAN
ANDERE LASHELMEN.  HIERMEE GAAT ER EEN WERELD OPEN VOOR ELKE LASSER!

HET IS BIJNA ZOVER! De automatische professionele optrel lashelm met een onovertroffen slijpstand in kleur 2.5 wordt door Optrel op de A+A in Düsseldorf officieel geïntroduceerd.
Optrel houdt de vaart er goed in. Na de introductie van de revolutionaire weldCAP en de weldCAP BUMP met extra hoofdbescherming... én de ijzersterke TH3 gecertificeerde E3000 verse lucht motor... én 's werelds eerste échte volautomatische lashelm E684...  staat optrel nu alweer in de spotlights met een geweldige innovatie! 


De optrel vegaview zal verkrijgbaar zijn als lashelm, als lashelm/veiligheidshelm combinatie, als verse-lucht-helm én als een verselucht+veiligheidshelm combinatie (TH3 gecertificeerd, een factor 10 maal schoner dan TH2 versies). Onderstaand bieden wij u een eerste kennismaking met deze bijzondere lashelm. De vegaview zal op korte termijn in beperkte aantallen verkrijgbaar zijn. Wilt u zich ervan verzekeren dat u de helm dit jaar nog geleverd krijgt? Vraag uw lasleverancier een order te plaatsen bij De Vlamboog. Wij kunnen u alvast melden dat u bij aanschaf van elke vegaview lashelm vóór 31 december 2015 gratis een optrel-lashelm-rugzak zult ontvangen! 

Slijpstand 4.0 of de Optrel Vegaview's slijpstand 2.5 :  een wereld van verschil!


* Slijpstand 2.5... een helder zicht op uw werkstuk
* Een 2.5 / 8-12 cassette, inzetbaar op vele lasprocessen
* Extra tijdsbesparing en gebruiksgemak door van buitenaf bedienbare instellingen
* Optimaal aanpasbaar aan externe omstandigheden
* Comfortabele, ergonomische hoofdband voor een minimale belasting van nek en hoofd
* Gepatenteerde instelknop voor optimale positionering van de helm t.o.v. het gezicht en het werkstuk
... en er is meer...

* Optimale vormgeving tegen vuil en lasspetters
* Sensorhoek kan aangepast worden : u bepaalt het sensorbereik
* Openingsvertraging... aangenamer werken, beter voor uw ogen!  
* Een vrijwel kleurenechte doorkijk dankzij de True Color Filters
* 2+1 jaar Garantie : 1 jaar extra garantie gratis bij registratie.

 

 

 

terug