NIEUWS   > 

Optrel PAPR e3000 nieuwe accessoires

 

Kan het beter? Altijd! Een betere PAPR dan de optrel e3000 konden wij ons moeilijk voorstellen maar gelukkig blijft het Zwitserse optrel continu gericht op verbeteringen. Deze keer in de vorm van een op twee punten verbeterde ademslang en van twee nieuwe accessoires. Wij informeren u graag over het volgende:

1. LUCHTSLANG MET FLEXIBELE LENGTE
Tot op heden had de e3000 luchtslang een vaste lengte. Om het werkcomfort verder te vergroten levert optrel de e3000 nu standaard met een flexibele 70-130 cm slang.

2. VLAMVERTRAGENDE LUCHTSLANG, OOK ZONDER DE BESCHERMHOES!
De luchtslang zelf wordt vanaf nu geleverd in een variant met een hogere vlamvertragendheid. Het is daarom niet langer nodig een beschermhoes om de slang te houden en deze maakt dan ook niet langer deel uit van het standaard pakket (maar blijft wel separaat leverbaar).

3. LUCHTSLANGGELEIDER, STANDAARD MEEGELEVERD!
Dit kleine maar intelligente accessoire gaat het de lasser nóg aangenamer maken. De luchtslang kan via een clip linksom of rechtsom langs de hoofdband geleid worden waarmee mogelijk 'slingeren' van de slang wordt voorkomen. De clip is ook geschikt voor de luchtslang mét beschermhoes. Deze geleider is ook los na te bestellen.

4. SILICONE BESCHERMDOP, STANDAARD MEEGELEVERD!
Deze extra bescherming tegen stof, rook en vuil voor de instelknop van uw e-series of Vegaview optrel lashelm wordt vanaf nu standaard meegeleverd.

 

 

 

 

 

 

 

 

terug