Nieuwe Multi Vision en Multi C'Air

Multi Vision

De nieuwste Multi Vision lashelm is een lichtgewicht lashelm die is geschikt voor de meeste las- en slijpprocessen. Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar, de Multi Vision Grind en de Multi Vision Hybrid (met opklapvenster). De belangrijkste verbetering ten opzichte van de voorgaande Multi Vision lashelmen zijn de cassettes, deze zijn fors verbeterd. De Multi Vision helmen zijn ook in verse lucht varianten te verkrijgen in combinatie met de nieuwste Multi C'Air aanblaassystemen.

Meer informatie over de Multi Vision lashelmen: www.vlamboog.nl/multivision

Multi C'Air

Bij nieuwe lashelmen horen ook nieuwe aanblaassystemen. In dit geval zijn dat de nieuwe Multi C'Air aanblaassystemen. De Multi C'Air II wordt opgevolgd door de Multi C'Air III, het vertrouwde product maar dan beter. Naast het vertrouwde Multi C'Air systeem is nu ook de Multi C'Air Flow in het leven geroepen. Dit is de verse lucht oplossing voor samengeperste lucht. Als onafhankelijke luchtbescherming nodig is kunt u nu ook met het Multi C'Air systeem werken.

Meer informatie over de Multi C'Air aanblaassystemen: www.vlamboog.nl/multicair

Wilt u de flyer ontvangen of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met uw Vlamboog contactpersoon of mail naar info@vlamboog.nl

terug