NIEUWS   > 

METAVAK BEURSIMPRESSIE - BEZOEKERS BEDANKT!

             


METAVAK-VERBINDINGSWEEK BEZOEKERS BEDANKT! 

Mede dankzij u hebben wij op 1, 2 en 3 November prima beursdagen gehad.


Op de eerste dag van de Metavak-Verbindingsweek hebben tientallen lassers de kersverse optrel panoramaxx  kunnen opzetten. Een bijzondere ervaring omdat deze nieuwste helm van optrel alle optrel wereldrecords van de afgelopen jaren combineert: true colour, vol-automatische kleurinstellingen, een extreem heldere neutrale stand, een 160 graden breed zicht en meer! De panoramaxx zal verkrijgbaar zijn vanaf April 2017. Wilt u met zekerheid bij de eersten horen die deze helm kunnen gebruiken of als wederverkoper aan zijn/haar klanten aan zullen kunnen bieden, plaatst u dan nu alvast uw order bij De Vlamboog!  Eindgebruikers die zich melden zullen wij uiteraard graag via een van onze optrel wederverkopers bedienen.

Ook onze nieuwe vochtwerende Nische lasdekensonze RSG Perslucht-filterunit met versterkt frame  , onze Ejendals-Jalas voetzoolmetingen en de ATG AD-APT zweetreducerende werkhandschoenen waren de afgelopen dagen veelbesproken onderwerpen.          

Wij stellen ons ten doel binnen enkele werkdagen opvolging te geven aan eventuele verzoeken uwerzijds. Heeft u op kortere termijn antwoorden of ondersteuning nodig, neemt u dan contact met ons op. Ook als u ons niet op de beurs bezocht heeft maar graag persoonlijk op de hoogte gebracht wilt worden van al ons nieuws... laat het ons weten: wij staan voor u klaar!

Het Vlamboog Verkoop & Marketing team   

   

  

 

  

terug