NIEUWS   > 

LASGROEP ZUID BEDANKT !!!Op Dinsdagavond 22 Maart is Lasgroep Zuid op bezoek geweest bij De Vlamboog in Hoofddorp.Het bezoek is naar volle tevredenheid van de Lasgroep Zuid-leden, Vlamboog en onze leveranciers verlopen. Aangezien de meeste leden van Lasgroep Zuid er al een lange reis hadden opzitten, had de Vlamboog er voor gezorgd dat de bezoekers konden beginnen met warm&koud buffet.
Hierna werd de groep van ca. 30 bezoekers opgedeeld in vijf groepen die in toerbeurt, op verschillende locaties binnen het Vlamboog-gebouw, een interactieve presentatie kregen van de volgende producenten :

* RSG Respiratory (Nederland)
* Optrel lashelmen en PAPR systemen (Zwitserland)
* Bymat lasnaadreinigers/etsers/polijsters (Duitsland)
* Plymovent lasrookafzuiging (Nederland)

Uiteraard werden de groepen ook door de Vlamboog productiehal geleid, alwaar getoond werd hoe Vlamboog koppelingen, electrodehouders en gutssets geproduceerd worden. Vrolijker en wijzer dan bij binnenkomst verlieten onze gasten het pand en zijn wij zelf tot de conclusie gekomen dat dit voor herhaling vatbaar is. Wij bedanken alle Lasgroep Zuid-leden en de Lasgroep Zuid-organisatie voor dit positieve bezoek aan De Vlamboog!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

terug