KASK ZENITH AIR

De KASK Zenith is een veiligheidshelm, of beter gezegd een volledig uitgeruste hoofdbeschermingsset. 100% ontworpen en vervaardigd in Italië, ontwikkeld om de hoogste beschermingsnormen te bieden, met het hoogste niveau van comfort en veelzijdigheid, verrijkt met de Italiaanse KASK-look. De helm biedt een uitstekende pasvorm, hoog ademend vermogen en stabiliteit. Alle gelaatsbeschermingen kunnen eenvoudig worden gemonteerd en verwisseld met een innovatief geïntegreerd montagesysteem, het Easy Click System, voor een uniek aanpassingsvermogen aan de behoeften van de werknemer.

Binnenwerk

Het grootste verschil ten opzichte van andere helmen zit aan de binnenkant. Het binnenwerk is speciaal ontworpen om het gewicht van de helm zo goed mogelijk over het hoofd te verdelen en aan te laten sluiten zodat het als het ware één geheel vormt met het hoofd.

Sportief design

Kask is ook fabrikant van fietshelmen en de filosofie is dat een helm die er goed uitziet en lekker zit ook meer gedragen wordt. Dit draagt weer bij aan de veiligheid.

Kinriem

Vanwege de extra veiligheid worden steeds meer helmen uitgerust met een kinriem. De kinriem is op maat verstelbaar. Deze kinriem is getest volgens EN 397:2012 en laat los tussen >15 kg en <25 kg.

Draaiknop + up & down system

Het is belangrijk dat de helm goed afgesteld wordt. De bedoeling is dat het zogenaamde up & downsysteem, waar de draaiknop aanzit, onder het schedelbot geplaatst wordt, hierna wordt de helm vastgedraaid.

terug