NIEUWS   > 

EEN DIKE VAN EEN WERKSCHOEN!Werk/Veiligheidsschoenen kunnen wel degelijk net zo comfortabel zijn als de schoenen die u het liefst in uw vrije tijd draagt. Dike werk/veiligheidsschoenen zijn hier het bewijs van en staan bekend om een perfecte combinatie van Italiaans design en optimale bescherming en draagcomfort.

  


DE EIGENSCHAPPEN DIE DIKE SAFETY SNEAKERS VEILIG ÉN COMFORTABEL MAKEN.

1 Solidbreath is een speciaal voor Dike Safety Sneakers ontwikkelde en unieke actieve voering, die gebruik maakt van een geavanceerde openporiën techniek. Dit zorgt ervoor dat de voeten fris, koel en droog blijven, en er geen onaangename of muffe geurtjes achterblijven in de Dike werkschoenen.

2 De Aluforce is een speciaal gegoten, superlichte aluminium neuskap, die maximale bescherming biedt aan de tenen, met een minimaal gewicht. Deze zijn uniek voor Dike Safety Sneakers.

3 Comfortshell is een speciale bescherming tegen schuren, die blaar- en wondvorming voorkomt. Deze is achterin de Dike Safety Sneaker geplaatst, voor maximaal draagcomfort zonder ruwe plekjes of blaren.

4 Highsafe-Tex is een sterk, licht en flexibel materiaal. Hiervan wordt een tussenzool gemaakt die in de Dike werkschoen wordt ingenaaid en de hele voet beschermt tegen scherpe objecten op de grond. Deze antiperforatie tussenzool is de modernste ontwikkeling op het gebied van flexibiliteit en veiligheid en is alleen te vinden in Dike Safety Sneakers.

5 De Ergoactive is een speciale laag in de zool die ervoor zorgt dat de Dike werkschoen op het juiste punt buigt, en ondersteunt je hele voet, zodat die op de juiste en meest gezonde manier kan bewegen. Dit helpt de hele lichaamshouding tijdens het lopen, en draagt bij aan het draagcomfort. Zo kan een Dike Safety Sneaker de hele werk prettiger maken, in plaats van alleen de voeten te beschermen!

6 De Heel-safe is een speciaal voor Dike Safety Sneakers ontwikkelde toevoeging aan de zool, die door middel van een speciale gel de schokken in de hak opvangt. Hierdoor wordt lopen minder vermoeiend en meer comfortabel.

7 CSS (Carbon Steun Systeem): Dit is een versteviging in de zool van de Dike Safety Sneaker die de voet tijdens de beweging ondersteunt en ervoor zorgt dat je voet op de juiste manier buigt en niet kan verdraaien. Ook dit maakt de Dike veiligheidsschoenen veiliger en comfortabeler.

8 WSC (Web Stabiliteits Controle): Dit is een speciale versteviging in de loopzool, die de voet constant stabiel houdt en optimale balans garandeert. Zowel tijdens het lopen als in stilstand zorgt dit ervoor dat uw gewicht optimaal verspreid wordt over de hele voet. Dit maakt lopen en staan minder inspannend en meer comfortabel! Ook dit is uniek voor Dike werkschoenen! 

Dike schoenen zijn bij De Vlamboog verkrijgbaar. U vindt meer informatie in de volgende Engels-Duitse DIKE-catalogus : DIKE_2014_EN_DE.pdf. Voor onze wederverkopers zijn schoenen uit bijgaand hoofdstuk uit de Vlamboog product catalogus (Groep_61_Voet-beenbescherming.pdf) per paar te bestellen. Voor andere modellen gelieve contact op te nemen met onze commerciële binnendienst. 

 

 

terug