NIEUWS   > 

NIEUW : AMERIC draagbare industriƫle ventilatoren voor beperkte ruimtes


       

Medio 2014 is de Vlamboog begonnen met de verkoop van Schaefer Americ industriële ventilatoren en wij hebben er geen moment spijt van gehad!
Vaak gecopiëerd, nooit geëvenaard. Het geldt voor meerdere kwaliteitsproducten maar zeer zeker ook voor de originele Schaefer’s Americ® Ventilatoren voor beperkte ruimtes. Een veilige, betrouwbare ventilatie in afgesloten of beperkte ruimtes kan van levensbelang zijn. Daarnaast maakt een goede ventilatie ook het verschil tussen een extreme werkomgeving en een comfortabele werkomgeving, waarin motivatie en arbeidsproductiviteit op peil blijft en de kans op fouten en ongelukken verkleind wordt. Americ ventilatoren worden geheel in de Verenigde Staten geproduceerd uit superieure materialen. Kortom: gebouwd voor topprestaties en voor een lange levensduur, wat dan ook gegarandeerd wordt door de intelligente en robuuste (en tóch lichte) constructie. Voor explosiegevaarlijke omgevingen biedt Americ een pneumatische uitvoering. 

* In elke categorie behalen de Americ ventilatoren een hogere luchtverplaatsing dan 'vergelijkbare' ventilatoren.
* De dubbelwandige behuizing van polyethyleen beschermt de ventilator dusdanig dat een lange levensduur gegarandeerd wordt.
* De topkwaliteit motor is ontworpen voor meer dan 100.000 'heavy duty' uren bij continu gebruik. De ventilator verdient zichzelf daarmee dan ook dubbel en dwars terug.
* Op veiligheid getest met UL, CSA en CE certificeringen.
* Lichtgewicht en draagbaar.
* Geschikt voor een positieve én een negatieve luchtstroom (aanvoer én afvoer).
* Stapelbaar, ruimtebesparend.
* Groot assortiment aan accessoires.

       

terug